Celler Petit Duran

ENOTURISME

Experiències d’enoturisme i d’oleoturisme.

Celler Petit Duran, Molí Duran i Mas Fogonussa són 3 branques del nostre projecte familiar i ens agrada poder compartir-lo amb tots els amants de l’enoturisme, l’oleoturisme i el món rural.

Fem paquets a mida per aquells que estan cercant viure experiències úniques com cates de vins ecològics al celler, cates de vins a les mateixes vinyes productores, maridatges a cegues, cates d’oli recent elaborat (mesos de novembre i desembre), o experiències completes que convinin l’estada en un allotjament turístic envoltat de vinyes, la cata de vins i olis i les visites al molí i celler.

VISITA AL CELLER AMB TAST DE VINS

En aquesta visita coneixerem per dins un celler familiar de vins ecològics.
Explicarem tot el procés d’elaboració dels vins blancs i negres i veurem de prop tota la maquinària necessària durant les diferents fases.
A més, repassarem les diferents varietats de raïm així com detallarem les característiques de la denominació d’origen Costers del Segre i les propietats que aporten al vi les terres de la Vall del Corb.
Acabarem la visita amb un tast dels nostres vins.

20€/persona

MARIDATGE DE PROXIMITAT

La nostra experiència més completa. Visitarem el celler i descobrirem la filosofia del nostre projecte familiar, els secrets i la importància d’una producció ecològica en el medi ambient, les varietats de raïm, els matisos de cada vi, el procés de producció d’oli, etc

Farem un maridatge de vins amb productes de proximitat(formatges,degustació de pa amb oli,etc) vivint una experiència d’enoturisme i gastronomia única.

25€/persona

BLIND EXPERIENCE

Cata a cegues. Amb aquesta experiència ens endinsarem en el món del vi i els maridatges d’una forma molt especial.
Per tal de centrar l’atenció en els sentits del gust i l’olfacte, ens taparem els ulls i anirem seguint les instruccions de la nostra somelier, qui ens ajudarà a anar descobrint els productes que tenim davant.
Aprofitarem la cata a cegues per explicar la importància que té per a les persones cegues l’etiquetatge en Braille, que de manera pionera està oferint el nostre celler.


30€/persona

WINE EXPERIENCE

Cata de vins ecològics en mig de les vinyes centenàries. Ens traslladarem al vell mig de la nostra finca de Cabernet Sauvignon i durant dues hores desconnectarem gaudint de l’entorn i tot el que desperta als nostres sentits.
Escoltarem els ocells i animals propis de l’època de l’any, degustarem i olorarem els diferents tipus de vins, i gaudirem dels meravellosos paisatges de la Vall del Corb.
50€/persona

VISITA UN MOLI D'OLI

L’objectiu d’aquesta visita és poder conèixer de prop un dels pocs molins que queden a Catalunya que segueixen el mètode tradicional de producció basat en la molturació per pedres en fred, sense cap tipus d’additiu i utilitzant la pressió sobre columnes d’esportins.
A més, també es podrà visitar els camps d’oliveres centenàries situats en un entorn de 19 hectàrees de terrasses de pedra seca i punt de partida de tot el nostre projecte.
Com sempre, acabarem amb una degustació de pa amb oli de la temporada.

ENOTURISME I OLEOTURISME

Gaudiu de la terra i els seus fruits! Veniu en família o amb amics i passeu uns dies coneixent el nostre entorn i els productes de les nostres terres. Si ho desitgeu podreu convinar l’estada al nostre allotjament turístic Mas Fogonussa amb les visites al nostre molí d’oli extra verge fet seguint els mètodes tradicionals amb pedres i en fred, i podreu visitar el nostre celler on elaborem vins de la denominació d’origen Costers del Segre.
A més, si trieu determinades èpoques de l’any, podreu viure la verema o la recollida d’olives o ametlles, així com les múltiples fires gastronòmiques que es realitzen al nostre entorn (Fira de l’oli de Belianes, Fira del torró d’Agramunt, Fira de l’atmetlla de Vilagrassa…).